Следвайте ни

HUGE.BG

Съпругата на Елиът Пейдж отговори подобаващо на интернет тролове

НОВИНИ

Съпругата на Елиът Пейдж отговори подобаващо на интернет тролове

Миналата седмица звездата от “Джуно” и “The Umbrella Academy” Елиът Пейдж се разкри като трансджендър с емоционално писмо, публикувано в социалните мрежи. В него актьорът написа: “Искам да споделя с вас, че съм транс, местоименията ми са той/те и се казвам Елиът. Късметлия съм, че пиша това и съм тук. Късметлия съм, че стигнах до този етап на живота си. Изпитвам дълбока благодарност към невероятните хора, които ме подкрепиха до този момент.”

Приятели и фенове на Пейдж изразиха подкрепата си, както и съпругата на актьора Ема Портнър, която написа: “Гордея се с Елиът. Транс, куиър и небинарните хора са същинска скъпоценност за този свят.”

Въпреки, че повечето коментари бяха положителни, новината привлече вниманието на няколко анти-ЛГБТ+ интернет трола. Един от коментарите гласеше: “Но сега вече имаш съпруг. Вече не си ли лесбийка?”, на което Портнър отговори подобаващо: “Сексуалните предпочитания и половата ми идентичност не са ваша работа. Аз решавам сама какво да правя с живота си. Спрете да ми лепите етикети, аз съм възможно най- флуидния човек.”

Още от НОВИНИ

Популярни

Събития

Нагоре