Следвайте ни
Реклама

HUGE.BG

RuPaul’s Drag Race викторина на 21 февруари в Rainbow Hub

СЪБИТИЯ

RuPaul’s Drag Race викторина на 21 февруари в Rainbow Hub

Коя е крилатата фраза на Shangela? Кои кралици се класираха в топ 3 на четвърти сезон на RuPaul’s Drag Race? С коя кралица прословутата Miss Vanjie имаше екранен романс?

Ако можете да отговорите на въпроси като тези, чувствайте се поканени на специалната RuPaul’s Drag Race викторина, с която Фондация GLAS ще даде начало на предстоящия 12-ти сезон на известното драг риалити шоу. Викторината ще се проведе на 21 февруари (петък) от 19:00 ч. в Rainbow Hub (ул. Любен Каравелов 24, София), седмица преди премиерата на шоуто. Домакин ще бъде Hungry DIVAstation – един от призьорите на последния LOVE Affair Ball by The GLAS Foundation.

Викторината ще тества знанията на феновете по RuPaul’s Drag Race herstory. Само онези, които истински разбират значението на думите Charisma, Uniqueness, Nerve и Talent, ще преодолеят предизвикателствата и ще грабнат наградите, които от Фондация GLAS са подготвили.

Входът е свободен. Викторината ще се проведе на български с английски превод.

Инициативата е част от проекта „Рейнбоу хъб“, който се изпълнява с финансова подкрепа, предоставена от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. Основната цел на проекта „Рейнбоу хъб“ е овластяване на ЛГБТИ+ общностите за реализиране на застъпнически действия.

https://www.facebook.com/events/161715241913765/

Чети нататък
Реклама

Още от СЪБИТИЯ

Реклама

Популярни

Събития

Реклама
Нагоре