Следвайте ни
Реклама

HUGE.BG

Прожекциите на RuPaul’s Drag Race All Stars се завръщат в TELL ME от 20 юни

СЪБИТИЯ

Прожекциите на RuPaul’s Drag Race All Stars се завръщат в TELL ME от 20 юни

Това е най-големият обрат в историята на All Stars. Петият сезон на звездното риалити шоу пристига с нови правила. Във всеки епизод кралицата на върха се изправя пред липсинк легенда от миналите сезони на предаването, като изходът от дуела предопределя елиминацията на най-зле представилата се участничка през седмицата.

А, и още един обрат, който може би не сте очакали – вюингите се завръщат се в легендарния софийски клуб TELL ME. Заповядайте всяка събота, от 20 юни нататък., от 20:30 ч., за да пием „горещ чай“ и да гледаме петия сезон на RuPaul’s Drag Race All Stars на голям екран заедно с други куиър и некуиър фенове на шоуто. Но не забравяйте, че правилата за социално дистанциране все още важат, така че пазете себе си и околните.

Дрескодът е либерален, затова не се колебайте да покажете истинските си цветове.  Събитията се организират съвместно от GLAS Foundation и TELL ME с медийната подкрепа на HUGE и помощта на Стоян Лесев. Входът е свободен. Фондация GLAS си запазва правото да отмени събитието в момента, в който предпазните мерки около Covid-19 претърпят внезапно изменение.

Чети нататък
Реклама

Още от СЪБИТИЯ

Реклама

Популярни

Събития

Реклама
Нагоре