Следвайте ни

HUGE.BG

Почина транс легендата The Goddess Bunny

НОВИНИ

Почина транс легендата The Goddess Bunny

На 61-годишна възраст почина транс легендата Сандра Крисп, известна със сценичния си прякор The Goddess Bunny. Причината за смъртта ѝ е неизвестна, но специалния фонд за разходите по погребението ѝ в GoFundMe споменава, че е свързана с вируса ХИВ.

Първите години от живота на Сандра Крисп са били особено трудни. В интервюта тя е разказвала за сблъсъка си със заболяването полиомиелит (известно и като детски паралич), както и за сексуалното насилие, на което е била жертва в различните сиропиталища, които е обитавала. След няколко неуспешни операции, тя останала инвалид през целия си живот.

През тийнейджърските си години Сандра се разкрила като трансджендър, а през 80-те години се сдобила със слава в ъндърграунд средите на Холивуд, благодарение на участието си във филми като “Hollywood Vice Squad” и фотосесиите ѝ за фотографи като Рик Оуенс. През онези години тя започва да се нарича The Goddess Bunny.

Излъчването ѝ я довежда до участие във видеоклипове на Доктор Дре и Мерилин Менсън, а години по-късно тя ще признае, че не са ѝ платили нищо за тях и са се възползвали от нея, заради инвалидността ѝ.

The Goddess Bunny прекара по-късните години от живота си в приют за бездомни.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Danny (@dannylethal138)

Чети нататък
Реклама
Прочетете още...

Още от НОВИНИ

Популярни

Събития

Нагоре