Следвайте ни

HUGE.BG

ПЕТА подгони порно студиото MEN.com

НОВИНИ

ПЕТА подгони порно студиото MEN.com

Организацията за защита на животните ПЕТА фокусира вниманието си върху студиото за гей порно MEN.com. Причината за критиките е трейлъра на новия филм “The Everglades”, в който се вижда жив алигатор, пред който актьорите Диего Санс и Калеб Страйкър правят секс. Режисьорът Мар МакНамара също сподели видео и снимки в Instagram, които показват екзотичния участник.

Директорът на ПЕТА Елиса Алън сподели пред Gay Star News: “Без значение какво правят хората на снимачната площадка, животните трябва да имат право на лично пространство. Не е редно да се използват за декорация. Трябва да им спестим объркването и стреса от светлините на прожекторите и шумните звуци, които са неизбежни по време на снимки.”

МакНамара отговори на критиките: “Не навредихме на нито едно животно в процеса на снимки. Не сме използвали алигатора за декорация, нито сме използвали прожектори за сцената. Когато снимаш навън – понякога се появяват и животни. Алигаторът беше документиран на камерата, но не беше повикан или задържан специално. Ние уважаваме и обичаме всички животни.”

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

On location in the #Everglades #filming #comingsoon #alligators #behindthescenes #nastyboys @nasty_boy_productions

Публикация, споделена от Marc MacNamara (@marcmacnamara) на

Още от НОВИНИ

Популярни

Събития

Реклама
Нагоре