Следвайте ни
Реклама

HUGE.BG

Оли Александър говори за секс и болката да си гей в интервю за Paper magazine

РАЗВЛЕЧЕНИЕ

Оли Александър говори за секс и болката да си гей в интервю за Paper magazine

Културата на мъжествеността е потискаща, а светът на хетеросексуалността е своеобразен затвор. Това заявява фронтменът на популярната британска група Years and Years Оли Александър в пространно интервю за новия брой на американското издание Paper magazine, в което отбелязва също, че изпитва състрадание към хетеросексуалните мъже.

Оли краси и корицата на новия брой на списанието, на която е изобразен съблазнително положил глава върху бедрото на друг мъж. Във фотосесията, снимана от фотографа Джошуа Уилкс, младият музикант разкрива по-екстремната страна от себе си – нагизден в много Versace, харнеси и джокове.

“Има толкова много невидими бариери, които хората чертаят пред себе си”, казва Александър в интервюто. “Не можеш да говориш за това и не можеш да показваш чувствата си твърде открито. Ако си хетеросексуален мъж, цялата култура на мъжествеността е свръхопресивна”, добавя той.

Оли коментира, че говори много за секс, особено в пресата, защото “мнозина се страхуват от тази тема”. “Разбирам, че някои хора не искат и това в никакъв случай не е проблем, а техен избор”.

“Но с толкова малко открити и видими гей хора в света, забелязвам, че някои хора се разстройват, когато говоря за секс, защото смятат, че по този начин се затвърждава стереотипът, че гей хората правят безразборен секс и искат да изчу**т всичко, което се движи. На подобни твърдения моят отговор е – вижте, някои гей мъже са такива, а други не са и това е ОК. Има повече от един начин да бъдеш гей или куиър”.

Years and Years пуснаха втория си албум Palo Santo миналата седмица. Дебютният им албум Communion стигна до първото място в класацията за музикални албуми в Обединеното кралство през 2015 г. и продаде над един милиона копия по целия свят.

В интервюто си за Paper magazine двадесет и седем годишният Оли Александър, който е родом от Йоркшир, говори и за ширещата се хомофобия в музикалната индустрия. “Звукозаписните компании и техните ръководители подкрепят публично ЛГБТИ артистите. И това е чудесно. Но кога най-после ще видим наистина успешен и процъфтяващ гей артист?”, размишлява Оли.

Той споменава и новия албум на групата и споделя как е искал да напише нещо, което “да говори за това колко болезнено е да бъдеш гей”. “Поставяме под въпрос желанията си и има една част от нас, която иска да бъде наранена и затова изпитваме наслада от болката. Аз самият напълно осъзнавам това за себе си от известно време насам. За щастие, успях да го превъзмогна и да продължа напред”.

Years and Years ще гостуват на летния музикален фестивал MTV Presents Varna Beach 2018, който ще се проведе на 12 август във Варна.

Чети нататък
Реклама

Още от РАЗВЛЕЧЕНИЕ

Реклама

Популярни

Събития

Реклама
Нагоре