Следвайте ни

HUGE.BG

Хелиас Дулис снима хомоеротични фантазии по гръцки

РАЗВЛЕЧЕНИЕ

Хелиас Дулис снима хомоеротични фантазии по гръцки

След като завършва образованието си във Великобритания през 2015 година, Хелиас Дулис се връща в родна Гърция, където заснема първия си филм “The Nest”. Това негово начинание започва да се разгръща без идеята, че един ден той ще се потопи в света на фотографията. Както можете да се досетите, и второто се случва, а успехите на Хелиас достигат чак до поръчкови снимки за американската модна къща Ралф Лорън. Ние ви представяме няколко негови фоторазказа, които ще стимулират въображението ви, а повече ще може да намерите в зина му “Pale Blue Nostalgia” по-късно тази година.

“AMO”:

Eдин мъж се ражда между белите скали на земната вагина. Бреговете са боядисани в бяло от вулканична еякулация. Мъжът е самият плод на това изригване – разцъфнала праскова върху лунната повърхност. Сътворява своя любим с прегръдка в суровия гръцки пейзаж. Вече изгнилата праскова ще изсъхне с поглед, загледан в залеза на последната любов… “amo”.

“Съдбата на педала”:

Научили сме се да живеем зад мрачните завеси, в храма на прогонената сексуалност. Принудили са ни да сме невидими и да не виждаме. Озарени сме от хетеронормативна светлина, която решава кое е правилно и кое – не. Затова ние бягаме в горите, за да срещнем похотливите си очи, научени на стъпките на едно неизживяно юношество. В крайна сметка, оставаме отново сами, скрити от живота, който ни чакаше и търсим промяна в касичката на семейния бизнес, чрез който наблюдаваме безсрамния живот на другите.

“Дигиталният Колби”:

“Дигиталният Колби” е фотографски пейзаж, изпълнен със сенките на някога обожавания американски порно актьор Колби Келър и падението на политическите му възгледи. Това е красотата в стигмата около една кариера, основана върху секса, и деконструкцията на американската мечта, когато се докосне до чувствителността на една ранима общност.

 

 

Чети нататък
Реклама НАПРЕЧНА ОРИЕНТАЦИЯ
Прочетете още...

Още от РАЗВЛЕЧЕНИЕ

 
Better Together International Forum
 

Популярни

Събития

 
 
Нагоре