Следвайте ни

HUGE.BG

Гледайте първото издание на новата видео продукция на HUGE “In the Closet”

НОВИНИ

Гледайте първото издание на новата видео продукция на HUGE “In the Closet”

Новата видео продукция на HUGE е вече факт!

“In the Closet” ще ви срещне с куиър хора и съюзници, които ще “излязат от килера” и ще споделят своите истории за това какво е да живееш бъдеш себе си, да живееш автентично и да бъдеш открит. Зрителите на предаването ще научат любопитни детайли около творческия процес на гостите артисти и техните лични преживявания като “различни”.

Специален гост в първото издание на “In the Closet” е българският артист Ясен Згуровски, пременен в драг персоната си Julieta Intergalactica, позната на българската ЛГБТ+ общност като една от легендарните драг кралици на 90-те години и действащ DJ в момента.

Ролята на водещия Панайот Гайдов също не е никак случайна, тъй като себеизразяването е основна част от живота му. Завършил английска литература и психология в университета Макгил в Монреал, той публикува многобройни разкази и работи като журналист. В момента Панайот усъвършенства себе си с магистратура по творческо писане в Лондон.

Вярваме, че килерът е място, през което всеки киуър човек трябва да мине, за да го затвори зад себе си завинаги. Това е и нашата надежда. Надяваме се преди всичко “In the Closet” да се превърне в платформа за истински истории, които да вдъхнат чувство за свобода у зрителя.

“In the Closet” ще може да се гледа всеки втори четвъртък във Facebook страницата на HUGE, в Instagram, в YouTube и тук.

Още от НОВИНИ

Популярни

Събития

Нагоре