Следвайте ни

HUGE.BG

Гей пингвини отвлякоха бебето на хетеро двойка в датски зоопарк

РАЗВЛЕЧЕНИЕ

Гей пингвини отвлякоха бебето на хетеро двойка в датски зоопарк

Зоогледачката Санди Мунк от зоопарка “Оденсе” в Дания разказа как два гей пингвина отвлекли птичето на друга двойка, вероятно защото решили, че е било изоставено.

Спорд жената, женската отишла да се изкъпе, а пингвинчето останало под крилото на баща си. “Той може би го е оставил, което е провокирало гей двойката да си помисли: ‘Колко жалко, взимаме го'”.

Мунк очаквала биологичните родители да вземат детето си обратно, но те се оказали не особено заинтересовани. Мъжкият обикалял наоколо сякаш никога не е имал дете, а майката търсела малкото си без особен ентусиазъм. “Знам, че женската е много отдадена на хлапето и е много агресивна към нас, ако се опитаме да се доближим до него. Затова не можех да си представя, че би го оставила.”

Птичето било върнато на хетеро двойката, което предизвикало остра реакция у неканените му осиновители. Те дори се хвърлили на бой, за да си го върнат. Наложило се Мунк физически да ги удържи.

Зоогледачката държи гей пингвина, опитващ се да вземе бебето.

Но не се тревожете за бездетните гей пингвини. Добрата новина е, че зоогледачката решила да им даде изоставено яйце и скоро ще станат татковци.

Още от РАЗВЛЕЧЕНИЕ

Популярни

Събития

Реклама
Нагоре