Следвайте ни

HUGE.BG

Бритни Спиърс коментира публично документалния филм “Framing Britney Spears”

НОВИНИ

Бритни Спиърс коментира публично документалния филм “Framing Britney Spears”

Едва ли е нужно да обясняваме защо “Framing Britney Spears” e един от най-коментираните документални филми напоследък. Той разказва за ситуацията, в която поп иконата Бритни Спиърс се намира днес. Години след щетите, нанесени ѝ от страна на медиите и публиката, животът на Бритни е под контрола на баща ѝ Джейми, който не вярва, че звездата е в състояние да взема решения сама. Филмът на The New York Times разглежда подробно събитията, причинили многогодишния „затвор“ на певицата.

Page Six докладваха, че Бритни е гледала скандалния филм и е реагирала емоционално на него. Също така тя подготвяла собствен документален филм за живота си, в който ще разкаже за ситуацията от своята гледна точка. Според правилата на настоящото попечителство, обаче, единствено Джейми има контрол над съдържанието и затова филма вероятно няма да види бял свят, докато Бритни не се освободи.

В закодирано съобщение в Туитър Бритни написа: “Всеки човек има своята история и своята интерпретация върху историите на другите хора. Не забравяйте, че без значение от нещата, които си мислим, че знаем за другите, нищо не може да се сравни с опита на човека, стоящ пред обектива.”

В друг пост тя сподели старо изпълнение на песента си “Toxic”, под което написа: “Не мога да повярвам, че това изпълнение е от преди три години! Винаги ще обичам сцената, но в момента отделям време за себе си и се уча как да бъда нормален човек отново. Радвам се на най-елементарните неща от ежедневието.”

Чети нататък
Реклама НАПРЕЧНА ОРИЕНТАЦИЯ
Прочетете още...

Още от НОВИНИ

 
НАПРЕЧНА ОРИЕНТАЦИЯ
 

Популярни

Събития

 
 
Нагоре