Следвайте ни

HUGE.BG

Том Дейли и Дъстин Ланс Блек не искат да знаят кой от тях е биологичния баща на детето им

НОВИНИ

Том Дейли и Дъстин Ланс Блек не искат да знаят кой от тях е биологичния баща на детето им

Олимпийският шампион Том Дейли и холивудският сценарист Дъстин Ланс Блек ще отгледат детето си във Великобритания, въпреки правните неуредици в страната. Двамата мъже, които се омъжиха миналата година, обявиха, че ще стават татковци на Свети Валентин, но не разкриха много подробности.

Миналата седмица Блек сподели пред BBC Radio 5, че не са имали друг избор освен да търсят сурогатна майка в чужбина, тъй като законодателството във Великобритания е изключително сложно. Въпреки това, те възнамеряват да отгледат детето си в родната страна на Дейли.

“Искаме да отгледаме сина си си тук и заради това ще се сблъскаме с някои сериозни правни проблеми. Много по-лесно би било, ако бяхме решили да го отгледаме в САЩ. Но нашият дом сега е тук.”

Ако някога поискам да си навлека гнева на този народ, ще му отнема Том,” пошегува се носителят на Оскар.

Вече знаем със сигуност и, че детето е заченато чрез яйцеклетка на донор и бива износвано от друга жена. Двойката разкри още, че не знаят и не искат да научат кой от двамата е биологичният баща.

Решението да станат родители е всичко друго, но не и спонтанно. Дейли разказа: “Бяхме измислили имена за децата си седмица след като се запознахме. От самото начало знаехме, че искаме семейство.”

Още от НОВИНИ

 
НАПРЕЧНА ОРИЕНТАЦИЯ
 

Популярни

Събития

 
 
Нагоре