Следвайте ни
Реклама

HUGE.BG

СОФИЯ ПРАЙД НАБИРА СРЕДСТВА ЗА ЮБИЛЕЙНОТО ИЗДАНИЕ НА 10 ЮНИ

МНЕНИЯ

СОФИЯ ПРАЙД НАБИРА СРЕДСТВА ЗА ЮБИЛЕЙНОТО ИЗДАНИЕ НА 10 ЮНИ

Следващия месец София ще отбележи 10 години от провеждането на първия прайд в България. Юбилейното издание на най-голямото шествие в подкрепа на човешките права у нас ще се състои на 10 юни, събота, на обичайното място – Паметник на съветската армия. Началото е обявено за 17 ч., а слогънът тази година е “Да прогоним предразсъдъците”.

Организаторите обявиха, че се нуждаят от финансова помощ за провеждането на шествието. Дарения могат да бъдат правени с дебитна или кредитна карта чрез PayPal. За целта може да бъде ползван бутона Donate във Facebook страницата на прайда.

Онези, които предпочитат да направят малко дарение, могат да изпратят SMS с текст SOFIAPRIDE на кратък номер 17 777. За абонати на Telenor, Mtel и Vivacom цената е 1 лв., за потребители на предплатени услуги цената е 1,20 лв. с ДДС. Възможни са и абонаментни дарения на стойност е 2 или 5 лв. месечно.

В дните преди шествието по традиция ще се проведат изданията на Арт и Филмовата седмица на София Прайд, които обещават разнообразна и най-мащабна досега програма.

Чети нататък
Реклама

Още от МНЕНИЯ

Реклама

Популярни

Събития

Реклама
Нагоре