Следвайте ни

HUGE.BG

СМОЛЯНЧАНИН ЗАВЕДЕ ДЕЛО ЗА ЗАБРАНА НА ХОМОСЕКСУАЛНОСТТА

НОВИНИ

СМОЛЯНЧАНИН ЗАВЕДЕ ДЕЛО ЗА ЗАБРАНА НА ХОМОСЕКСУАЛНОСТТА

Жител на Смолян внесе странен иск в местния Административен съд, предаде Darik News Пловдив, без да уточни източника на информацията.

Според новинарския сайт, Павел Б. настоява съдът да задължи Министерския съвет, Народното събрание и президента да направят закони, които забраняват “хомосексуализма”, сурогатното майчинство, извращенията, опитите и модифицирането на полови клетки, клонирането на хора и животни и др.

Ищецът иска да бъде забранено на хомосексуалните да осиновяват деца, а на трансполовите хора да се отнеме достъпа до оперативна корекция на пола. В молбата се предлага гей хората „да бъдат излекувани от тяхното отровно поведение и мислене”, а хомосексуалните политици, кметове и държавни служители да бъдат уволнени. „В момента политиците извършват най-тежките престъпления, които заплашват основната клетка на обществото- семейството”, цитира иска Darik News Пловдив.

Сред останалите “престъпления срещу човечеството и природата”, изброени в иска на Павел Б., са модификацията, манипулацията и опитите с полови клетки, добиването на полови клетки от стволови, инвитро с трима родители, правенето на генно модифицирани хора и т.нар. „дизайнерски бебета”, сурогатното майчинство. Авторът на съдебния иск се позовава на текстове от Библията относно основни морални стойности и ролята на семейството.

Павел Б. настоява още да бъде организирано дело в Международния съд на ООН в Хага, което да е за „защита на авторските права на Бог”.

Според Darik News, Административният съд вече се е постановил, оставяйки без разглеждане исковата молба на Павел Б. Съдебният състав се позовал на липсата на правен интерес от страна на молителя за водене на подобно производство.

HUGE пожелава на Павел здраве, късмет и много любов през новата година!

Снимка: El infierno en Costa Rica

Още от НОВИНИ

 
НАПРЕЧНА ОРИЕНТАЦИЯ
 

Популярни

Събития

 
 
Нагоре