Следвайте ни

HUGE.BG

Псевдонаучно изследване твърди, че твърде много пържено прави хората гей

СПОРТ И ЗДРАВЕ

Псевдонаучно изследване твърди, че твърде много пържено прави хората гей

“Изследване”, публикувано от авторката му в интернет, твърди, че консумацията на твърде много мазни храни може да причини хомосексуалност и промяна на половата идентичност.

Рита Стракоша, която твърди, че има гагистърска степен по клинична психология от Албанския университет, изпрати до редакцията на PinkNews 56 страници с псевдонаучни разсъждения.

Документът, който може да бъде свален безплатно от сайта й, цели да свърже хомосексуалността с нездравословен начин на хранене. В него се твърди: “Хомосексуалните … [често ядат] големи количества мазни храни с висок гликемичен индекс или имат небалансирана диета, наблягаща на въглехидрати. Някои изследвания показват по-висок процент затлъстяване при хомосексуалните.”

“В миналото достъпът до висококалорична диета и алкохолни напитки бе ограничен до крътовете на социалния елит. Хомосексуалността също изглежда да е по-често срещана в тази група.”

Докладът твърди още, че ограничаването на мазнините, захарта и алкохола може “да предотврати завръщането на хомосексуално привличане”. Здравословна диета в комбинация с достатъчно сън също “лекува” хомосексуалност.

Стракоша ни съветва и да избягваме мастурбацията. Тя цитира древен китайски мъдрец, който повелява: “През пролетта мъжът може да си позволи да изхвърли сперма веднъж на всеки три дни, но през лютото и есента той трябва да ограничи еякулациите до две на месец. През студената зима мъжът трябва да пази своето семе и да избягва еякулация напълно. Една еякулация на зима е сто хиляди пъти по-вредна от еякулация през пролетта.”

Бъдете здрави.

Още от СПОРТ И ЗДРАВЕ

Популярни

Събития

Реклама
Нагоре