Следвайте ни
Реклама

HUGE.BG

ОЛИМПИЙСКА ЗЛАТНА МЕДАЛИСТКА КАЗА ‘ДА’ НА ПРИЯТЕЛКАТА СИ НА ТЕРЕНА

СПОРТ И ЗДРАВЕ

ОЛИМПИЙСКА ЗЛАТНА МЕДАЛИСТКА КАЗА ‘ДА’ НА ПРИЯТЕЛКАТА СИ НА ТЕРЕНА

Олимпийски финал, церемония по награждаване и предложение за брак – каква нощ за стадиона Деодоро в бразилската столица!

Докато тълпите се разотиваха след като Австралия спечели първия златен медал по ръгби-7 в олимпийската история, Маржори Еня излезе на терена и предложи брак на бразилската състезателка Исидора Керуйо.

28-годишната доброволка взе микрофона и произнесе емоционална реч, след което двойката се прегърна на фона на бурни аплодисменти.

“Щом разбрах, че тя ще бъде в отбора, знаех, че трябва да направя това преживяване специално,” каза Еня пред BBC Sport. “Знам, че почитателите на ръгбито да невероятни и ще прегърнат новината.”

Еня сподели, че не е била особено нервна да зададе големия въпрос пред толкова много хора, защото Керуйо, с която са заедно от две години, е “любовта на живота й”. “Олимпийските игри вероятон изглеждат като край на нещо, но за мен те са началото на нов живот с някого,” добави тя. “Исках да покажа на хората, че любовта побеждава.”

25-годишната състезателка е част от бразилския отбор, който се класира девети в стъпителния олимпийски турнир по ръгби-7.

Чети нататък
Реклама

Още от СПОРТ И ЗДРАВЕ

Реклама

Популярни

Събития

Реклама
Нагоре