Следвайте ни
Реклама

HUGE.BG

Музикотерапевтичната група ще помага на гей младежи да се справят с проблемите си

ОБЩЕСТВО

Музикотерапевтичната група ще помага на гей младежи да се справят с проблемите си

Музикотерапевтичен институт – София при Българска асоциация по музикотерапия организира първата по рода си у нас музикотерапевтична група за гей младежи.

Музикотерапевтичната група за споделяне и личностно развитие ще се събира всяка неделя в продължение на 15 седмици и ще се провежда на английски език. Сред целите й са да обогати личностния опит на участниците, да им помогне да разпознават своите и чужди емоции, да развият емоционалната си интелигентност и да увеличат капацитета си за решаване на актуални житейски и личностни проблеми. Акцент в работата с участниците ще бъдат специфичните за гей хората у нас предизвикателства.

Двете водещи, които са специализирани в този тип терапия, ще използват музикотерапевтични подходи, музикална психодрама и други експресивни техники.

Срещите ще бъдат с продължителност 3 часа и ще се провеждат от 4 март на бул. “Мария Луиза” № 32. Таксата за участие е 8 лв на среща. Желаещите да се включат в групата могат да заявят интереса си до 24 февруари на телефон 0888 010 860 (Нара Васконселос), като първо ще преминат през входящо интервю.

 

Чети нататък
Реклама

Още от ОБЩЕСТВО

Реклама

Популярни

Събития

Реклама
Нагоре