Следвайте ни

HUGE.BG

БЪЛГАРСКИ МЪЖЕ СВАЛЯТ ДРЕХИ ЗА КАЛЕНДАР ЗА 2015!

РАЗВЛЕЧЕНИЕ

БЪЛГАРСКИ МЪЖЕ СВАЛЯТ ДРЕХИ ЗА КАЛЕНДАР ЗА 2015!

Не знаем за вас, но всичко, което ние искаме за празниците, е този календар!

Ако не желаете да прекарате още една година, взирайки се в календари със скучни планински пейзажи или натюрморти с ябълки, участвайте в играта ни за спечелване на един календар, който със сигурност ще повишава телесната ви температура всеки път, когато погледнете коя дата сме. Като се замислим и вие, както и ние, ще го ползваме по-малко за календар и много повече за визуално бягство от реалността и пренасяне в една хотелската стая, в която ви чакат тези мъже.

Screenshot 2014-12-10 15.45.52Screenshot 2014-12-10 15.45.57

А те са навсякъде – във ваната, в леглото, на стола и на дивана, мокри до прозореца, четящи вестник, пиейки уиски и очакващи ви. Фотографът Георги Андинов и този път създава истински шедьовър под формата на черно-бялата фото-сесия, която заснема. Всички мъже, които ще видите в календара, са българи, повечето от тях не са модели, а имат съвсем обикновена ежедневна работа като всички нас. Погледнете по-внимателно следващия път брокера на имоти или банковия ви консултант, защото може да ги разпознаете от другаде. Календарът е съвместен проект на фризьорски салон Georgi Petkov, медицински център за лазерна епилация Versus и HUGE и не може да бъде закупен. Малкото на брой дрехи във фото-сесията идват от Versace Collection и Monni by Desizo Monni.

Screenshot 2014-12-10 15.45.46 Screenshot 2014-12-10 15.45.49

Ако искате да получите бройка от лимитираната серия календари, заедно с талон за 30% отстъпка от процедура в медицински център Versus, само коментирайте „Искам” под тази статия. На лотариен принцип ние ще изберем 10 печеливши, за които 2015 ще бъде малко по-гореща.

Още от РАЗВЛЕЧЕНИЕ

Популярни

Събития

Реклама
Нагоре