Следвайте ни

HUGE.BG

АКТЬОРЪТ ЧАРЛИ КАРВЪР СЕ РАЗКРИ КАТО “ГОРД ГЕЙ МЪЖ”

НОВИНИ

АКТЬОРЪТ ЧАРЛИ КАРВЪР СЕ РАЗКРИ КАТО “ГОРД ГЕЙ МЪЖ”

Красавецът, когото познаваме от сериалите “Отчаяни съпруги” и “Teen Wolf”, разкри хомосексуалността си в поредица от публикации в Instagram.

“Сега съм убеден, че изключвайки тази част от себе си от публичния ми образ, аз допринасям за възпроизвеждането на страданието, страха и срама, тегнещи над толкова много хора по света. Със своето мълчание аз потвърждавам твоето решение, че да си гей е противопоказно за професионална кариера в изкуствата”, пише Карвър. “Затова нека бъде отбелязано в протокола – определям се като гей. Необходимо ли е това? Като млад мъж аз имах нужда от млад мъж в Холивуд, който да го заяви. Дължа преди всичко на себе си да бъда онзи, от когото имах нужда, когато бях по-млад.”

27-годишният актьор споделя за процеса на разкриване, както и за предишния си страх от потенциални отрицателни последствия от новината. Карвър пише, че сега е убеден, че стоенето в килера е част от миналото.

“Нещата в този бизнес са се променили и продължават да се променят. Слава Богу. Знам това, заради всички онези смели мъже и жени, които са се разкрили или никога не са били “вътре”, добавя той.

Можете да прочетете пълния текст на пространното му разкритие (на английски) тук.

Още от НОВИНИ

Популярни

Събития

Реклама
Нагоре