Следвайте ни

HUGE.BG

LOVEGUIDE СЪВЕТВА ГЕЙ ТИЙНЕДЖЪРИ КАК ДА СЕ РАЗКРИЯТ

МНЕНИЯ

LOVEGUIDE СЪВЕТВА ГЕЙ ТИЙНЕДЖЪРИ КАК ДА СЕ РАЗКРИЯТ

Новото видео на платформата LoveGuide, озаглавено “Как да кажеш, че си гей”, е насочено специално към гей/би младежите, които обмислят как, кога и пред кого да се разкрият.

Повечето от нас решават да се разкрият постепенно, обясняват авторите. Първо споделят с най-близките си – с приятел и член от семейството, на когото имат най-голямо доверие. От голяма помощ може да бъде контакта с хора като тях, които вече са минали по този път.

LoveGuide е единствената у нас платформа за сексуално и здравно образование за тийнейджъри. Тя помага на подрастващите със съвети по едни от най-вълнуващите и специалните теми в техния живот – любовта, секса и отношенията между хората. Това включва първи срещи, раздели, връзки от разстояние, запознанства и безопасност в интернет, как да разпознаят насилие, как да реагират или да се предпазят от насилие, промени през пубертета – не само в тялото, но и емоционални, първия път, видове секс, безопасен секс, предпазване от забременяване и сексуално предавани инфекции и много други.

Коментирай

Коментирай

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Още от МНЕНИЯ

Популярни

Последни

Нагоре