Следвайте ни

HUGE.BG

Холандска авиокомпания бе разкритикувана за непохватен пост по повод Прайд Амстердам

НОВИНИ

Холандска авиокомпания бе разкритикувана за непохватен пост по повод Прайд Амстердам

Националният авиопревозвач на Холандия се мъчи да отбие критиките към свой необмислен туит в подкрепа на Прайд Амстердам.

През уикенда KLM публикува снимка на предпазни колани в цветовете на дъгата и посланието “Няма значение с кого си пасвате” (it doesn’t matter who you click with). Коланите са поставени в различни комбинации, като различните краища са метафора за различните видове връзки. Публикацията завършва с препратка към Прайд Амстердам и иконка с гей знамето.

Добронамереното послание на компанията обаче, не постигна желания ефект. Множество потребители се изредиха да отговарят, че в действителност само една от комбинациите наистина работи като предпазен колан.

“Маркетингов резил”, написа един. “Това не сте го обмислили особено добре,” коментира друг.

Разбира се, в дискусията бързо се включиха и хомофоби. “Толкова се радвам да видя, че има някой скрит дълбоко в недрата на маркетинговия ви отдел, който тайно схваща естествения закон”. Други благодариха на компанията задето “демонстрира защо ЛГБТ е абсурдно” и я обвиниха, че не разбира “как работят предпазните колани и биологията”.

Коментирай

Коментирай

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Още от НОВИНИ

Популярни

Последни

Нагоре