Следвайте ни

HUGE.BG

Рики Мартин иска светът да приеме отворените връзки

РАЗВЛЕЧЕНИЕ

Рики Мартин иска светът да приеме отворените връзки

Музикантът и актьор заяви, че иска хората да приемат отворените връзки като нормални и здравословни. 46-годишната гей икона участва в сериала “The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story” в ролята на партньора на модния дизайнер Джани Версаче.

Версаче и Антонио Д’Амико имали 15-годишна отворена връзка, в която били свободни да правят секс с други хора без това да се отразява отрицателно на отношенията помежду им.

Пуерториканецът каза в интервю за NewNowNext, че иска сериалът да оспори някои от заблудите относно двойките в отворени връзки: “Искам да нормализирам подобни връзки. Те са добри за света и са добри за мен като гей мъж с деца.”

Според Мартин, една конкретна сцена в първия епизод на сериала, е особено важна. В нея героят му бива разпитван от ФБР относно връзката му с Версаче.

“За мен това бе изключително мъчително преживяване”, каза той. “Онзи тип отваря всяка врата, която крие тайна от връзката на Джани и Антонио. Става дума за други мъже в живота им. Става дума за ескорти. Това разкритие бе особено тежко.”

Но той признава, че “тази история трябва да бъде разказвана, за да видят зрителите степента на единство и близост между двамата. Степента на отдаденост след 15 години заедно. Степента на сигурност и доверие помежду им.”

Актьорът е доволен, че сериалът показва как отворена връзка може да носи щастие и на двамата партньори.

Коментирай

Коментирай

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Още от РАЗВЛЕЧЕНИЕ

РЕГИСТРИРАЙ СЕ

за безплатен вход за Sofia Pride Arts Opening Party

Популярни

Последни

Нагоре