Следвайте ни

HUGE.BG

Партньорът на Джордж Майкъл се надява на къща за 5 милиона и огромна издръжка

НОВИНИ

Партньорът на Джордж Майкъл се надява на къща за 5 милиона и огромна издръжка

Семейството на Джордж Майкъл обмисля да прехвърли лондонското жилище на певеца на партньора му. Къщата е на приблизителна стойност 5 милиона британски лири.

44-годишният Fadi Fawaz бе с 53-годишната звезда до смъртта му миналата Коледа. Семейството на Макъл първоначално опита да изгони Fawaz от скъпото жилище в центъра на Лондон. Според таблоида Sun, обаче, плановете им са се променили. Семейството се опасява, че подобен ход може да има неблагоприятни последици за тях и паметта на певеца. По-конкретно, роднините му се страхуват, че Fawaz ще издаде книга, в която разкрива подробности от личния живот на Майкъл.

Освен скъпата къща, срещу мълчанието си Fawaz може да получи финансова издръжка от 250 хиляди лири на година. Източник на вестника каза: “Роднините на Джордж решиха, че е добро решение да направят Fadi щастлив, предлагайки му къщата. Искат от него да се съгласи да мълчи за смъртта на Джордж.”

По-рано тази година Andros Georgiou, приятел на Майкъл от детинство, заяви, че се готви биография на връзката на двойката. В неделя той каза пред Sun: “Fadi сега иска значително обезщетение от парите на Джордж и опитът му дойде изненадващо. Това не е нещо, което семейството е очаквало.”

Изглежда, че Fadi има сериозни финансови проблеми. В социалните медии той се оплака, че едва свързва двата края и дори няма пари за храна. Негов пост в Twitter от миналата седмица гласи “Джордж, гладувам”, последвано от “Джордж, много съм гладен.”

 

1 Коментар

1 Коментар

  1. педалчето

    28.11.2017 at 10:41 AM

    Ми да се хване да копа, ако не може нищо друго и няма да гладува! Тъкмо ще види как се изкарват пари за храна. То с мързел не става.

Коментирай

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Още от НОВИНИ

Популярни

Последни

Нагоре