Следвайте ни

HUGE.BG

Олимпийски скиор целуна приятеля си на живо пред милиони ТВ зрители

СПОРТ И ЗДРАВЕ

Олимпийски скиор целуна приятеля си на живо пред милиони ТВ зрители

Гъс Кенуърти изгуби в последното си състезание от Зимната Олимпиада в Южна Корея, но целувката с приятеля му Матю Уилкас предизвика фурор в социалните медии.

Кратката целувка по устните не е кой знае какво сама по себе си, но излъчването й в живото предаване от игрите пред десетки милиони зрители по целия свят я вписа в олимпийската история.

През уикенда скиорът в свободен стил публикува снимка, на която той и любимия му се държат за ръце пред Олимпийския стадион в Пьонгчанг.

Ден по-късно той направи следващата стъпка. А най-хубавата част е, че целувката на носителя на олимпийски сребърен медал и партньора му не предизвика абсолютно никаква реакция сред присъстващите. Дори коментаторът на NBC лежерно отбеляза за зрителите, че на екрана заедно с Кенуърти са майка му и “приятеля му, Мат Уилкас”.

След събитието спортистът каза пред Guardian: “Дори не знаех, че моментът се излъчва по телевизията, но мисля, че е страхотно. Това е нещо, което исках да направя на предната Олимпиада – да целуна приятеля си в края на пистата – но тогава не събрах смелост да го направя.”

Коментирай

Коментирай

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Още от СПОРТ И ЗДРАВЕ

РЕГИСТРИРАЙ СЕ

за безплатен вход за Sofia Pride Arts Opening Party

Популярни

Последни

Нагоре