Следвайте ни

HUGE.BG

Нов проект цели да създаде ЛГБТ активисти в шест български града

НОВИНИ

Нов проект цели да създаде ЛГБТ активисти в шест български града

Младежка ЛГБТ организация “Действие” представи нов проект, целящ да идентифицира и обедини ЛГБТКИ активисти от шестте най-големи градове в България – София, Благоевград, Варна, Бургас, Велико Търново и Пловдив. Проектът L.E.A.D. ще помага на местни ЛГБТКИ лидери да мотивират и организират своите общности чрез различни дейности, събития и инициативи.

Ще бъдат избрани 15 активиста от цялата страна – по двама от Благоевград, Варна, Бургас, Велико Търново и Пловдив и трима от София. Заявки за участие могат да подават както ЛГБТКИ хора, които вече имат знания и опит, така и такива, които нямат опит, но имат много желание и ентусиазъм. С предимство при подбора ще се ползат кандидати, които се определят като лесбийки, гей мъже, бисексуални, транс, куиър или интерсекс, както и тези, които се определят като част от други малцинства, включително ромското.

Прояваващите интерес могат да подадат своята заявка за участие в L.E.A.D. тук до 26 ноември, като ранните кандидатури ще се ползват с предимство. Избраните участници ще бъдат уведомени до края на месеца.

Още информация за проекта можете да намерите в сайта на “Действие”.

1 Коментар

1 Коментар

  1. Даниел

    17.11.2017 at 12:45 PM

    Ако се определяш като веган?

Коментирай

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Още от НОВИНИ

Популярни

Последни

Нагоре