Следвайте ни

HUGE.BG

Ново обвинение в Холивуд: 19-годишният Чарли Шийн изнасилил 13-годишен актьор

НОВИНИ

Ново обвинение в Холивуд: 19-годишният Чарли Шийн изнасилил 13-годишен актьор

Чарли Шийн бе обвинен, че през 1986 е изнасилил малолетния тогава актьор Кори Хайм, който почина през 2010 от свръхдоза медикаменти. Хайм споделил с близки приятели, че Шийн го “прилъгал да участва в болезнен анален секс”.

Разкритието дойде от Кори Фелдман, според когото инцидентът се случил по време на снимките на филма “Лукас”. Шийн бил на 19, а Хайм на 13, което означава, че сексуалният акт би бил считан за изнасилване.

Фелдман посети полицейски участък в Лос Анджелис и разказа пред властите за няколко случая на изнасилвания на деца-актьори в Холивуд. Полицията е започнала разследване, но до момента няма арести.

“В някакъв момент по време на снимките [на “Лукас” Хайм] разказа, че възрастен мъж го убедил, че е напълно нормално за възрастни мъже и млади момчета в този бизнес да имат сексуални отношения, ‘така правят пичовете’,” написа той. “Хайм, който беше наивен и амбициозен, позволил да бъде проникнато в него.”

Актьорът Доминик Браскиа потвърди, че е чувал от Хайм за сексуалните му преживявания с Шийн. “Хайм каза, че след случилото се Шийн станал много студен и го отхвърлил. Когато Кори искал да се натискат отново, Чарли нямал интерес,” каза той. Според него, години по-късно двамата отново правили секс.

 

 

Говорител на Шийн заяви, че актьорът “категорично отрича тези обвинения”.

Коментирай

Коментирай

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Още от НОВИНИ

РЕГИСТРИРАЙ СЕ

за безплатен вход за Sofia Pride Arts Opening Party

Популярни

Последни

Нагоре