Следвайте ни
wearetolerant.com

HUGE.BG

Млад гей певец преоткрива обичта към себе си със сингъла “What You’re Looking For”

КУЛТУРА

Млад гей певец преоткрива обичта към себе си със сингъла “What You’re Looking For”

Певецът и текстописец от Лос Анджелис John Errol почти бил приключил соловия си албум “Inferno”, когато (сега бивше) гадже променя траекторията на музиката му. “Той бе неверен и обвиняваше мен,” споделя Errol. “Но за пръв път от доста време отказах да пренебрегна себе си. Имах нужда да кажа нещо, с което да артикулирам объркването си в реално време”. С тази мисъл той заменя всички китари и синтезатори, използвани в “Inferno” с инструмент, който му дава яснота: пиано.

Резултатът е първият му истински солов сингъл като соло артист, “What You’re Looking For”, който отразява разрушителната връзка и по този начин му помага да открие обичта към себе си в период на несигурност. Песента е “за онзи момент, в който нещо така познато внезапно се променя – когато не успяваш да разпознаеш някой, в когото си бил толкова сигурен”, казва той, посочвайки куиър поколението, в което изкушенията вършеят благодарение на приложения като Grindr.

“Той ми каза, че винаги ме вижда като малко огледало / И че ще стоя там, невидим, когато ме погледне сякаш съм никой”, пее Errol в песента. “Сега той смята, че може да намери нещо по-добро / Но ако аз съм проекция, вероятно в себе си той вижда нещо по-малко”.

Чуйте “What You’re Looking For” по-долу.

Чети нататък
Реклама
Прочетете още...
Коментирай

Коментирай

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Още от КУЛТУРА

Популярни

Последни

wearetolerant.com
Нагоре