Следвайте ни

HUGE.BG

Миранда от ‘Сексът и градът’ се кандидатира за губернатор на Ню Йорк

НОВИНИ

Миранда от ‘Сексът и градът’ се кандидатира за губернатор на Ню Йорк

След месеци обмисляне дали да оспори мястото на сегашния демократичен лидер на щата Ню Йорк, актрисата Синтия Никсън официално обяви, че се включва в надпреварата с въздействащ видеоклип. Ако бъде избрана, тя ще е първия открито гей губернатор на щата, както и първата жена на този пост.

Носителката на награди Еми, Грами и Тони отдавна се противопоставя на някои ключови политики на настоящото местно правителство. Във видеото тя казва: “Нашите лидери ни разочароват. Ние сме най-неравният щат в цялата държава, с изключително богатство и изключителна бедност. Половината от децата в заможните ни градове живеят под прага на бедността. Как позволихме това да се случи?” пита тя.

Синтия Никсън и съпругата й.

Клипът включва кадри от реч на Никсън по време на събитие на Human Rights Campaign, най-голямата ЛГБТИ организация в САЩ. Там тя получи Награда за видимост и даде емоционална реч, в която остро разкритикува неравното разпределение на богатството и “корпоративните демократи”.

51-годишната актриса е отявлен противник на Доналд Тръмп. Тя определи вицепрезидента Майк Пенс като “рекламното лице на анти-ЛГБТ реториката, анти-ЛГБТ законите и лечението на хомосексуалност”.

Коментирай

Коментирай

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Още от НОВИНИ

РЕГИСТРИРАЙ СЕ

за безплатен вход за Sofia Pride Arts Opening Party

Популярни

Последни

Нагоре