Следвайте ни

HUGE.BG

Гей приложение за запознанства забрани ХИВ-позитивни потребители

НОВИНИ

Гей приложение за запознанства забрани ХИВ-позитивни потребители

Ново приложение за запознанства, което цели да свързва богати възрастни мъже с по-млади мъже, не позволява на ХИВ-позитивни хора да ползват услугата.

DaddyBear определя чичко-паричко като “богат мъж, който има повече пари и социално богатство от теб”. Сайтът на приложението твърди: “Повечето възрастни гей мъже са израстнали в макросредата на СПИН епидемията, затова знаят как да предпазват себе си и теб и да се наслаждават на безопасен секс.”

В изявление за Queerty говорител на компанията казва: “Ако се притесняваш от срещи с гей мъже, които живеят с ХИВ, можеш да си спокоен, че правим всичко възможно всички потребители на нашето приложение да са здрави и без ХИВ. Като за начало добавихме функция, която позволява на потребителите да потвърдят здравословното си състояние.”

Изпълнителният директор на компанията пък заяви пред INTO: “Никой не иска да се среща с хора, живеещи с ХИВ, освен ако те самите не са позитивни. Повечето гей чичковци-паричковци не живеят с ХИВ, затова не искат нежелани сувенири у дома си.”

С този цитат завършваме материала и отиваме да повърнем.

1 Коментар

1 Коментар

  1. педалчето

    30.08.2017 at 11:29 AM

    Само не можах да разбера как точно ги тестват за ХИВ?
    Може би ги канят в собствената си лаборатория, където им правят тест и чак тогава им правят и профила. Интересно …

Коментирай

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Още от НОВИНИ

Популярни

Последни

Нагоре