Следвайте ни

HUGE.BG

Близнаци разбрали, че и двамата са гей, когато се забили със съученик (видео)

МНЕНИЯ

Близнаци разбрали, че и двамата са гей, когато се забили със съученик (видео)

Да навигираш гимназиалните си години като гей тийнейджър под прикритие може да бъде доста сложно. А когато си едната половина от комплект почти идентично изглеждащи близнаци, могат да се появят още повече усложнения – това научаваме от историята на моделите Майкъл и Зак Закар.

24-годишните американци от иракски произход са популярни в социалните мрежи, заради моделстването и активистката им дейност. В ново видео, публикувано в YouTube, младежите разказват за обстоятелствата, при които се разкрили като гей един пред друг.

Въпреки, че споделят всичко, Майкъл и Зак не знаели за сексуалната ориентация на други чак до първата им година в гимназията през 2011. “И двамата не знаехме, че другият е гей. Зак беше мъжкар, който играеше ръгби, а аз, Майкъл, бях артистичното самотно хлапе,” разказва Майкъл.

Благодарение на объркан съученик, който имал тайна афера със Зак, това скоро щяло да се промени.

Когато Зак се разболял и останал у дома, момчето, с което тайно си виждал, заговорил Майкъл в училищния коридор. Бъркайки го с брат му, той го инструктирал да го последва в тоалетната, за да се натискат. Майкъл с радост приел поканата, но след като двамата били хванати в крачка, в даскалото тръгнал слух, че Зак е гей.

Когато Зак научил за случката, той веднага решил, че някой го е видял с тайния му любовник. “Майкъл ми каза, че цялото училище ме смята за гей, а аз мислех единствено за това, че никой не ме е беше видял в тоалетната с ‘Pete Wentz’. Само три дни преди това се бях забавлявал с ‘Pete Wentz’ в същата тоалетна. Майкъл беше направил същото, но го бяха хванали – пълен глупак!”

И тогава Зак и Майкъл събрали две и две и извикали в един глас: “Ти гей ли си?!”

Вижте целия разказ на близнаците във видеото по-долу:

Коментирай

Коментирай

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Още от МНЕНИЯ

РЕГИСТРИРАЙ СЕ

за безплатен вход за Sofia Pride Arts Opening Party

Популярни

Последни

Нагоре